Allevo Zorg en Dienstverlening

Allevo Zorg en Dienstverlening

Missie en visie

Allévo is een brede zorgorganisatie die goede zorg en ondersteuning biedt. We willen er echt zijn voor mensen die hulp of zorg nodig hebben om hun leven te kunnen leiden zoals zij dat willen. Wij willen onze expertise in dienst stellen van hun kwaliteit van leven. Van preventie tot  zorg in de laatste levensfase. Wij gaan uit van wat u zelf kunt, luisteren en zoeken samen wat de beste oplossing voor u is. Daarbij kijken we verder dan de grenzen van onze organisatie.

Onze medewerkers zijn professionals die er écht zijn voor u en uw naasten. Juist als het u niet meer lukt om te leven zoals u wilt, zetten wij ons in om dat wel mogelijk te maken. Of u nu de ouder bent van een kindje dat zorg nodig heeft, of iemand die vanwege zijn leeftijd tegen grenzen aan loopt. Allévo staat naast u.

Iedere cliënt is uniek. Iedere zorgverlener ook. Wij kunnen de beste zorg geven door de individualiteit van die relatie te erkennen. Wij luisteren, denken mee en zorgen. En uiteindelijk bent u het die bepaalt wat goede zorg is.

Betekenis

Allévo is afgeleid van het Latijnse woord ‘allevare’ dat ondersteunen, verzachten of verlichten betekent. En dat is ook wat wij doen. Passend binnen de leefstijl en in de directe woonomgeving van inwoners van de Oosterschelderegio, op basis van een gelijkwaardige relatie.


Meest recente vacatures in Allevo Zorg en Dienstverlening

Contactinformatie