Altrecht

Altrecht

Wie zijn wij?
Altrecht verleent geestelijke gezondheidszorg vanuit verschillende vestigingen in de regio Utrecht. We verlenen professionele zorg en behandeling aan mensen – van jong tot oud – die het niet makkelijk hebben in onze samenleving.

Zij willen een leven zoals de meeste mensen dat willen. Altrecht ondersteunt hen daarom bij hun ontwikkeling van (lichamelijke) gezondheid, functioneren en identiteit, zodat zij al hun rollen in de samenleving weer zo goed mogelijk kunnen innemen. Het is van belang om patiënten weer hoop te geven en uitzicht op een leven dat hij of zij zelf wil leiden. Dit kunnen we niet alleen. Naast een intensieve samenwerking met de patiënt, werken we dan ook samen met naasten en met (informele) netwerkpartners. Onze inbreng is psychiatrische diagnostiek, behandeling en begeleiding, vanuit een herstelondersteunende visie. Wij blijven ons ontwikkelen om de zorg steeds verder te verbeteren door behandelingen samen met patiënten en hun naasten te evalueren, door mensen op te leiden en door praktijkgericht onderzoek te doen.

Vier afdelingen van Altrecht hebben het predikaat TOPGGz, wat betekent dat?
De meeste patiënten met psychische problemen kunnen goed worden behandeld door de huis arts, in de basis-ggz of in de specialistische ggz. Een klein deel van hen heeft echter uiterst gespecialiseerde zorg nodig. Omdat andere vormen van behandeling te weinig resultaat hebben of vanwege een zeldzame stoornis of een ingewikkelde combinatie van problematiek. Altrecht Eetstoornissen Rintveld, Altrecht
Psychosomatiek Eikenboom, Altrecht Bipolair en het Altrecht Academisch Angstcentrum hebben dit TOPGGz-predikaat. Dit betekent dus dat zij hoog gespecialiseerde patiëntenzorg bieden volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, in combinatie met wetenschappelijk onderzoek, innovatieve behandelingen en verspreiding van kennis. Jouw rol als medewerker van Altrecht Voor Altrecht zijn haar medewerkers het allerbelangrijkste in het bieden van de juiste zorg aan onze patiënten. Vanuit een baan bij Altrecht kun jij dan ook écht het verschil maken. Dit kan bij onze verschillende zorgeenheden en vanuit verschillende beroepen. Maar zeker ook onze ondersteunende eenheden zijn van groot belang om onze dienstverlening te kunnen bieden. Het werken bij Altrecht in de (hoog)specialistische GGZ geeft dus veel voldoening, maar biedt daarnaast ook een hoop mogelijkheden tot ontwikkeling. Wil jij graag samen met gedreven collega’s aan de slag in onze dynamische omgeving? Bekijk onze vacatures en wie weet heten wij jou binnenkort welkom als nieuwe collega.


Meest recente vacatures in Altrecht

Contactinformatie