Amsterdam UMC

Amsterdam UMC

Hallo. Wij zijn Amsterdam UMC.

Het AMC en VUmc bundelen de krachten in een fusie en worden als één geheel aangestuurd. Per 7 juni 2018 zijn wij Amsterdam UMC.

De ‘fusie’ betekent dat de beide huizen als één geheel worden aangestuurd. In Amsterdam UMC werken meer dan 15.000 professionals aan goede en toegankelijke zorg. Voor nu, en voor de komende generaties. Jaarlijks behandelen we ruim 350.000 patiënten op onze beide locaties – AMC en VUmc.

Voorop staan onze ambities om maatschappelijk zoveel mogelijk waarde toe te voegen en de kans te benutten om de beste te worden. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

In Amsterdam UMC werken AMC en VUmc samen aan academische patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs & opleidingen. We willen onze patiënten het allerbeste bieden wat de moderne geneeskunde kan bereiken. Daarbij gaan we bij voorkeur uit van wetenschap die we binnen eigen  onderzoekszwaartepunten hebben ontwikkeld en waarin we internationaal excelleren. Onze studenten leiden we zodanig op dat zij de komende decennia in staat zijn de allerbeste gezondheidszorg te leveren of een bijdrage leveren aan wetenschap op topniveau.

Dit betekent werken bij locatie AMC voor ons

Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC is ontzettend veelzijdig. Onderzoek, onderwijs en zorg onder één dak, dat levert een bijzondere werkomgeving op. Een waar complexe diagnostiek aan de orde van de dag is. Waar je initiatiefrijk moet zijn, grenzen moet durven verleggen. Maar waar we ook met beide benen op de grond blijven staan. Het is een plek waar iedereen welkom is en niets te gek. Voor iedereen betekent het werken bij AMC iets anders. Voor de één is het de humor, voor de ander is het innovatie. Die gaat voor doorgroeien, en weer een ander vindt het topzorg. Werken bij het AMC betekent voor iedereen iets anders, maar grenzen verleggen, dat doen we allemaal. Dat maakt ons werk zo bijzonder.

Wij zijn gek op ons AMC. Nu jij nog.


Meest recente vacatures in Amsterdam UMC

Contactinformatie