Gelre Ziekenhuizen

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Ook zijn er buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Er werken ruim 3.500 medewerkers, 190 medisch specialisten en 300 vrijwilligers.

Gelre ziekenhuizen staat voor vernieuwend, deskundig, veilig en hoffelijk. Oncologie en Chronische zorg zijn de hoofdrichtingen van onze strategie. Het ziekenhuis is lid van de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). In juni 2014 is er her accreditatie verkregen door het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ). Daarnaast is het ziekenhuis het predicaat ‘Best Practice Ziekenhuis’ toegekend en behoort het tot de 7 beste van de in totaal 75 geaccrediteerde ziekenhuizen.

Wij streven voortdurend naar verbetering en innovatie en geven opleiding en onderzoek daarom een belangrijke plaats. Deskundige en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een open en collegiale sfeer en een goede samenwerking op alle niveaus. Wij willen voor patiënten het voorkeur ziekenhuis zijn. Vanuit onze kernwaarden hoffelijk, deskundig, veilig en vernieuwend biedt Gelre hoogwaardige specialistische zorg en diagnostiek.

Gelre ziekenhuizen kent veel verschillende beroepen en functies. Het grootste deel daarvan is direct verbonden aan de zorg. Maar we kennen uiteraard ook diverse functies in de medisch ondersteunende diensten, management, patiëntveiligheid en ict.


Meest recente vacatures in Gelre Ziekenhuizen

Contactinformatie