Werkgever

Zorgbanenplein.nl helpt jou bij het vinden van de juiste kandidaat! Onze vacatures worden iedere week door duizenden geïnteresseerden gevonden! Zij bezoeken Zorgbanenplein.nl en zoeken actief naar een nieuwe baan.

Bekijk de vacatures en de presentaties van de deelnemende organisaties en solliciteer direct. Zit de passende vacature er voor jou nog niet bij, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang interessante vacatures binnen de zorg in jouw mailbox.

Daarnaast bereiken we duizenden latent geïnteresseerden door onze Social Media campagnes. We helpen hiermee zorginstellingen die op zoek zijn naar kandidaten.

Zorgbanenplein.nl is dé vacaturesite voor functies, stages en tijdelijke opdrachten bij o.a. zorginstellingen als ziekenhuizen, verzorgingshuizen, huisartsenposten, jeugdzorg etc.

Actieve doelgroep

Plaats je vacature en krijg snel reactie van kandidaten. Duizenden actief werkzoekenden vinden Zorgbanenplein.nl wekelijks! Zorgbanenplein.nl zet voortdurend Google en Social Media campagnes in om het aantal bezoekers op de site verder te verhogen. Dit levert al snel geschikte kandidaten op.

Latente doelgroep

Zorgbanenplein.nl biedt diverse Social Media oplossingen om jouw kandidaten te vinden binnen de latente doelgroep. We geven je gratis advies zodat je snel en eenvoudig de juiste kandidaten kunt vinden.

Onderscheidend

Je kunt eenvoudig jouw organisatie positioneren op Werkenoverheid.nl. Via de kostenloze Employer Branding pagina breng je snel en eenvoudig de onderscheidende kenmerken en waarden van jouw organisatie onder de aandacht van kandidaten. Meer dan 70% van de kandidaten orienteert zich vooraf via zo'n pagina!